Nieuws
1 - 5 [92] >>>
Opening visplateaus 24-04-2019 
Visuitzet 2018 HSV Middelburg 15-03-2019 
Huldiging kampioenen 2018 HSV Middelburg 16-12-2018 
1948-2018 Jubileum 70 jaar Hengelsportvereniging Middelburg 24-11-2018 
Uitslag Jubileumwedstrijd 11-11-2018 

Kampioenen 2017 van HSV Middelburg bekend.
Kampioenen 2017 van HSV Middelburg bekend.

Met nog één wedstrijd te gaan op zondag 17 december was het al niet meer spannend wie de kampioen zoutwedstrijden zou worden, die beslissing was op de voorgaande wedstrijd al gevallen, Kenny Geljon stond op een voorsprong die niet meer te overbruggen was!

Ondanks dat, is de laatste wedstrijd van het jaar toch altijd weer spannend, het gaat tenslotte om de wildprijzen zoals : kalkoenen, konijnen, fazanten etc. etc..
Het weer zat ons, ‚Äúzoals gewoonlijk‚ÄĚ erg mee. Een mooie zonsopgang en nagenoeg droog alleen het getijde had beter gekund. Het water kwam al anderhalf uur op en toen moest het vissen nog beginnen. Maar op de Vlissingse Boulevard is het bijna altijd prettig vissen.
zonsopkomst aan de Boulevard
zonsopkomst aan de Boulevard

en zelfs een regenboog...
en zelfs een regenboog...

De wedstrijd van vandaag, waaraan een kleine veertig vissers deelnamen werd gewonnen door Ren√© de Back met zesentwintig vissen, tweede werd Geordi Briggs met drie√ęntwintig vissen en derde Ad Nieuwdorp met twintig vissen.
winnaar `van Straten Cup`
winnaar `van Straten Cup`

alle `Kampioenen` 2017
alle `Kampioenen` 2017

Vanaf 15.00 uur waren de vissers en familie welkom in Dauwendaele voor de afsluiting het visjaar 2017. Ongeveer 65 personen waren hier aanwezig en het werd een ongekend gezellige middag en avond met muziek verzorgd door Dennis van Dijk die ook nog een leuke quiz in petto had met een eerste en een poedelprijs en hij deed dat weer op zijn bekende humoristische wijze.


Na de erwtensoep en tussen de talrijke hapjes door werden de kampioenen gehuldigd. Jammer was dat door werkzaamheden, de kampioenzoutwedstrijden Kenny Geljon verhinderd was. Dennis van Dijk nam namens hem de eerste beker in ontvangst. Rob Smith als tweede van het algemeen klassement zout en Dennis van Dijk als derde kregen hun ereprijzen uitgereikt door voorzitter Rene van Eenennaam. De kampioenen zoetwedstrijden zijn geworden: als eerste David Koole, tweede is Hans Asselman sr. en als derde zijn zoon Hans jr. Het klassement bootwedstrijden zal pas eind januari 2018 bekend worden omdat de boot vanwege slechte weersomstandigheden in november niet kon uitvaren.

De prijs voor de grootste platvis ging naar Sam Gideonse voor een tong van 40 centimeter terwijl de prijs voor de grootste rondvis naar André van Mierlo ging voor een geep van 67 centimeter. De grootste zoetvis een karper was gevangen door René Beenhouwer en de grootste paling werd gevangen door Eric Hommersen.


Het bleef nog lang gezellig onder een bescheiden drankje en de hapjes die verzorgd werden door André van Mierlo die ook voor de soep verantwoordelijk was. Kees Marteijn zijn bijdrage waren de plakken voortreffelijk gerookte beenham en gehaktballetjes met saté saus!
ons `kokje` ...
ons `kokje` ...

Hopelijk wordt het volgend jaar weer zo gezellig afgesloten!